Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια εταιρία μηχανογράφησης

και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον με τις τεράστιες πολιτικο-οικονομικές αστάθειες, οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους καλούνται να παραμένουν ανταγωνιστικές, μειώνοντας διαρκώς τα κόστη λειτουργίας τους και δη τα διοικητικά. Στην προσπάθειά τους αυτή, η πληροφορική είναι η παράμετρος που μπορεί να αποτελέσει, είτε την άγκυρα, είτε τα φτερά στην προσπάθεια ευόδωσης του επιθυμητού αποτελέσματος.

Ο ορθός σχεδιασμός της, η άμεση προσαρμογή στις αυξανόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις, με τη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων (οικονομικών, ανθρωπίνων, υποδομών), αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά στο εσωτερικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

H easy solutions, μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, αποτελεί το συνεργάτη που μπορεί να εγγυηθεί τα κρισιμότερα χαρακτηριστικά ενός επιχειρησιακού συστήματος πληροφορικής: την σταθερότητα, την αξιοπιστία, την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα, τη διαχειρισιμότητα, την προσαρμοστικότητα και την επεκτασιμότητα.

Στόχος μας, είναι η προσφορά καινοτόμων εξειδικευμένων λύσεων για κάθετες αγορές, όπως επίσης και η παροχή ολιστικών λύσεων για τον εκσυγχρονισμό, μετασχηματισμό και την αυτοματοποίηση των εταιρικών υποδομών πληροφορικής. Λύσεων, προϊόντων και στρατηγικών, που γίνονται πλήρως κατανοητά πριν γίνουν αποδεκτά από τους πελάτες μας.

Οι τομείς δραστηριότητας της εταιρίας επεκτείνονται από την παροχή λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής έως την εμπορία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών και από παροχή υπηρεσιών Internet έως και την τεχνική υποστήριξη για το απλό κατάστημα, μέχρι τα ευρύτερα όρια μιας πολυεθνικής.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

2012

Η εταιρία ιδρύθηκε από τους Άγγελο Κουλεμάνη, Οικονομολόγο και Πρόδρομο Σταυρόπουλο, Μηχανικό Λογισμικού

2014

Πιστοποίηση της εταιρίας ως Platinum συνεργάτες από την Epsilon NET

2018

Μεταφορά γραφείων στην Αντώνη Τρίτση 15-17 λόγω ανάπτυξης της εταιρίας αύξησης των συνεργατών μας

2022

Επέκταση γραφείων στην Πάτρα και μεταφορά έδρας στην Κύπρου 1 με Ιφιγένειας 11, Καλαμαριά

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Κύριοι στόχοι μας είναι η εφαρμογή καινοτόμων και εξειδικευμένων λύσεων για όλες τις αγορές, συνεχής και ποιοτική υποστήριξη, όπως επίσης και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής

Καινοτόμες Λύσεις

Εφαρμόζουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις  σε όλους τους τομείς

Εξατομικευμένη Εφαρμογή

Οι υπηρεσίες μας και οι εφαρμογές που παρέχουμε υλοποιούνται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά

Συνεχής Υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση και υψηλής ποιότητας υποστήριξη στους πελάτες μας

ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες

Είμαστε προνομιακοί συνεργάτες μερικών από τις σημαντικότερες εταιρίες λογισμικού τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Μας εμπιστεύονται 1000+ επιχειρήσεις

Έχουμε πάθος με τις υπηρεσίες και τις παροχές μας. 

Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος με τους πελάτες μας και χτίζουμε διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με στόχο την οργάνωση και άμεση εξυπηρέτηση της επιχείρησης.

Εσείς; Καλέστε μας να συζητήσουμε το project σας …